HH-Main-1

Huiling He

Back to Bootle


A residential project, which is located next to the Leeds Liver pool canal, was commissioned by Safe Regeneration. The main goal is to attract local population loss and encourage people to come back to Bootle and revive the local economy. My proposal is to build a mixed generation house , and I hope that everyone and every family group can find their ideal home here. This house creates five different types of houses with different needs. Although the personal space is very limited, this house has a lot of sharing space. On each floor there are public Spaces for the occupants to enjoy. And the central atrium divides the residential area into two different living atmospheres. On the canal side, it’s relatively private. The side of the courtyard is for co-living with family and friends. I hope this residential project can get more people involved in this warm community.